Депутатът Георги Гьоков и през ваканцията провежда приемни за граждани

Нашите симпатизанти настояват БСП да има силна и убедителна кандидатура за президент

Народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Георги Гьоков проведе редовната си приемна в Стара Загора. Въпреки, че е месец на отпуските, гражданите в региона знаят, че всеки понеделник желаещите могат да поставят своите проблеми, мнения и въпроси в среща с Гьоков. Той е сред депутатите на левицата, отправили най-много въпроси и питания по време на приключилата парламентарна сесия. Отправил е 23 питания към членове на кабинета от общо 71 от началото на работата на 43-то Народно събрание. И днес депутатът решаваше социални въпроси на старозагорци, ощетени при пенсиониране и упражняване на категориен труд. 

Първи в приемната дойдоха граждани, които благодариха на депутата за поставените въпроси в пленарна зала и заявиха своето одобрение по повод обсъжданата в публичното пространство кандидатура за президент на ген. Румен Радев. „За нас той е подходящ, защото олицетворява националния идеал, от който днес имаме нужда.  Неговата позиция като висш военен е вярна и последователна, в негово лице имаме обединител не само на лявото и патриотичното, а и на широк кръг от партии и граждански структури”, подчерта 36-годишната Маргарита Димитрова, дошла заедно със своите приятели от патриотично сдружение.

„Не ме изненадва днешната емоционална среща. Нашите симпатизанти настояват БСП да има силна и убедителна кандидатура за президент”, сподели  Гьоков.