Победителите на тенис и футбол с  Купа „Бузлуджа 2017“ 

Призьорите наградиха заместник-председателят на Народното събрание Валери Жаблянов и депутатът от Казанлък Донка Симеонова

Спортната фамилия, брат и сестра, Анна Мария и Димитър Донови от София спечелиха дебютното издание на турнира по тенис на корт за „Купа Бузлуджа 2017“. В приключилата на Спортен комплекс „Шампион“ в Казанлък двудневна надпревара участваха 12 двойки. На второ и трето място останаха състезатели от Казанлък – Марк Борисов – Ралица Чорбаджийска и Татяна Шопова – Митко Костадинов.  

Призьорите наградиха заместник-председателят на Народното събрание Валери Жаблянов и депутатът от Казанлък Донка Симеонова. Класиралите се на първите три места получиха купи и парични награди от организаторите.
Паралелно със състезанието по тенис на СК „Шампион“ се проведе втора проява, посветена на тържествата по случай 126-та годишнина от началото на социалистическото движение у нас. В турнира по футбол за „Купа Бузлуджа 2017“ участваха 7 клуба, като победител стана тимът на „Минерал“ Овощник, следван от „Светците“ и „Манчестър“.