Румяна Друмева представи първите решения на Общинския съвет на БСП-Казанлък

17.05.2018

Организационно укрепване, създаване на здрава основа за партийна политика, възстановяване на авторитета на общинската структура и спечелване на изборите през 2019 година. Това са основните задачи пред новото ръководство, които председателят на БСП-Казанлък Румяна Друмева представи пред журналисти. Тя информира за решенията от първото заседание на Общинския съвет, който гласува единодушно предложения от нея състав на Изпълнително бюро. Четирима са зам.-председателите: Катя Киликчиева, Александър Минчев, Теодора Иванова и Спас Момов, секретар е Петя Александрова, членове на ИБ са Пламен Караджов, Адриана Тенева, Георги Михов и Анелия Панчугова.

 „Имаме широка представителност на хора с различни професии и статус, които на първото заседание заявиха, че имат готовността да работят активно за връщане авторитета на казанлъшката организация на БСП в общината.”, каза Друмева. Тя подчерта категоричната подкрепа на водената от лидера на БСП Корнелия Нинова  национална политика, изразена в специална Позиция единодушно от делегатите на 21-та конференция. „Всеки делегат застана зад визията, концепциите  и документите на  националното ръководство на БСП”, каза пред журналисти общинският председател.

Ръководителят на Групата съветници и зам.-председател на Областния съвет  Пламен Караджов „отвори широко вратите” на БСП към жителите на общината. „Всеки, който има енергията и инициативността да работи за БСП, е добре дошъл при нас. БСП е отворена и ще присъединим към общата кауза за спечелване на Местните избори през 2019г. всеки социалист, симпатизант и жител на община Казанлък. Нашият политически враг е ГЕРБ", категоричен бе Караджов.