Балони-мечти в небето над Стара Загора пуснаха деца, заедно с депутата Георги Гьоков

28.05.2018 г.

Народният представител от ПГ на "БСП за България" Георги Гьоков и децата от Центъра за настаняване от семеeн тип за деца и младежи без увреждания  пуснаха в небето над Стара Загора балони-мечти. Гьоков, заедно със социалистите от неговата организация „Център”, направиха весел празник за Деня на детето на поляните в старозагорския зоопарк в неделя. 41 деца помечтаха и изпратиха съкровените си желания за сбъдване с балони. Двама бъдещи  абитуриенти – Ани и Йордан, бяха сюрпризирани с  новината, че ще получат тоалети, обувки, прически, грим и аксесоари за бала догодина. Обучение в безплатен  курс по козметика ще започне Станка.

„Мечтите, колкото и смели да са те - се сбъдват”, каза Гьоков и им пожела да завършат успешно, да имат късмет и да получат всичко, което искат. Социалистите организираха десетки  занимателни игри и викторини, връчиха купи,  награди, празнична торта. В  забавните игри се включиха  и младежките лидери от БСП Владимир Грамовски и Диана Михалева.

Директорът на Центъра  - Нели Събева благодари  на народния представител Георги Гьоков, инициаторката на празника Галина Господинова,  спомоществувателите Таня Кисьова и  Нели Димова и на всички участници  в събитието, за сърдечното отношение към децата, за незабравимото преживяване, което им създадоха в навечерието на Деня на детето.