Младежкото обединение в област Стара Загора: За добро бъдеще на младите

12.07.2018

„За добро бъдеще на младите” – това послание отправи отчетно- изборното събрание на Младежкото обединение  в БСП за област Стара Загора. Младите социалисти преизбраха Диана Михалева за областен координатор, за заместник  бе избран Владимир Грамовски и Гергана Стоева за секретар. 

Събранието се проведе под знака на новата политика на Националния съвет на младежите.  Председателят  на МО Николай Бериевски изпрати обръщение към младежите  и  свой екип  за подкрепа в Стара Загора.

„Проблемите на младите хора са много, не само в областта, а и в страната. За да се решат е нужна изцяло нова визия за управлението в България. Ние сме убедени, че БСП, водена от председателя  Корнелия Нинова, може да изведе страната ни  от трудния и невъзможен за хиляди млади семейства живот, които намират решение извън родината”, каза Диана Михалева.  Дискусиите активизираха  социалистите за нови инициативи и нови посоки за взаимодействие. Те заявиха,че вярват, че енергията в политиката може да бъде върната именно от младите.