БСП- Казанлък иска Корнелия Нинова за лидер на партията

11.06.2019

БСП-Казанлък възложи на своите делегати на 49-ия Конгрес  да гласуват вот на доверие на лидера Корнелия Нинова на  заседанието в неделя. Това каза председателят на казанлъшката организация Румяна Друмева  на пресконференция. Друмева съобщи решението на Общинския съвет, с коeто социалистите изразяват пълното си доверие  и подкрепа към председателя на БСП Корнелия Нинова.

„В навечерието на местните избори  имаме нужда от нейната твърда ръка, а не от хаоса, който се кани да внесе вътрешната опозиция. Настояваме  Нинова да  оттегли оставката си, защото извади БСП  от летаргията и повиши авторитета на столетницата, оттласна я от дъното и  благодарение на това бележим ръст  на доверие с над 50 000 гласа”, сочи гласуваната Позиция на социалистите. Те дадоха положителна оценка за усилията, положени в организационната, политическата и медийната дейност  в предизборната кампания,  в резултат на което БСП в община Казанлък бележи  6% ръст в резултатите спрямо 2014г.

Друмева благодари на всички  членове на СИК от квотата на БСП, на представителите на „БСП за България” и на застъпниците, които се явяват гръбнака и стожера на законосъобразната дейност в изборния процес.