Инж. Стоян Петров: Хората ще задават дневния ред в Казанлък

11.10.2019

 „Малкият и среден бизнес е в окаяно състояние в Казанлък“. Това кандидатът за кмет на община Казанлък, подкрепен от „БСП за България” Стоян Петров. Той уточни, че идва именно от средите на средното предприемачество и има наблюдения, че нещата са се влошили през последните години. Петров коментира, че срещите с колеги-търговци и производители са потвърдили наблюденията му.

„Състоянието на дребното предприемачество е повлияно до голяма степен от отношението на общината“, посочи още инж. Петров

Според него досегашният кмет  е оставил обикновените хора на произвола, дори от години няма приемен ден. „Сроковете за издаване на документи не се спазват, таксите се повишиха, бюрокрацията е на много високо ниво. Това затруднява малкия и средния бизнес“, категоричен е Стоян Петров.

Той обясни, че моделът на управление в община Казанлък е неправилен - едноличното взимане на решения, несъобразяването с различното мнение, разделението, противопоставянето.

Според кандидата на левицата местният парламент с политическото надмощие на ГЕРБ се използва за налагане на готови решения.

„Смятам да върна диалога между политическите партии и хората да задават дневния ред на общината“, завърши Стоян Петров.