Общинският съветник Климент Пенчев пита кмета на Стара Загора за проблемен участък в центъра на града

18.12.2019 г.

Общинският съветник  от  БСП Климент Пенчев отправи запитване към кмета  на Стара Загора кога ще се ремонтира труднопроходим  участък в центъра на града. За проблема в пешеходното пространство на ул. „Антон Марчин“ между  улиците „Св. Княз Борис І“ и „Цар Симеон Велики“ сигнализираха старозагорци .

„Пространството е в окаяно състояние, движението се затруднява още повече при лоши атмосферни условия.“, коментираха граждани, преминаващи през проблемния участък, надяващи се на скорошен ремонт.

Пенчев очаква отговор на заседанието на местния парламент и на въпроса, който внесе за спортните клубове, упражняващи дейността си в обекти, собственост на Община Стара Загора. „Очаквам актуалния списък на клубовете, които ползват безвъзмездно общински  зали и терени, тъй като много граждани настояват за информация, свързана с безплатните занимания на клубовете“, каза Пенчев, който е зам.-председател на постоянната комисия по общинска собственост и стопанска политика и член на комисия по спорт и младежки дейности.