Евродепутатът Петър Витанов в Стара Загора на 23 януари

Темата: \"Новият европейски бюджет - шанс за балансирано развитие на регионите?\"

Общинският съвет на БСП-Стара Загора кани жителите на областния град на среща-разговор с евродепутата Петър Витанов. Срещата ще се състои на 23 януари, четвъртък, от 18 часа в зала 2 на комплекс "Верея". Темата на разговора е "Новият европейски бюджет - шанс за балансирано развитие на регионите?".

Витанов е ръководител на Делегацията на българските социалисти в ЕП. Член е на Комисията по транспорт и туризъм и заместник-председател на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи в Европейския парламент.

Петър Витанов е роден на 18.04.1982г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее английски и руски език. Има две магистратури - по Международни отношения от СУ „Св. Климент Охридски“ и по Международни финанси от НБУ. Работил е в отдел "Връзки с международни организации" в Националния съвет на БСП.  Като депутат в 44 НС бе в комисиите по външна политика и по отбрана, както и във временната комисия за проучване изпълнението на процедурата по избор на нов тип боен самолет.