„БСП за България“ регистрира кореняк-мъглижанката Миглена Филипова за кандидат за кмет на общината

01.02.2021

Кандидатът за кмет на община Мъглиж Миглена Филипова, издигната от коалиция „БСП за България“ внесе  днес документите за регистрация за изборите на 28 февруари. Тя дойде в Общинската избирателна комисия заедно с народния представител Георги Гьоков и председателя на БСП Дияна Янева, които представиха кореняк-мъглижанката.

Миглена Филипова е член на БСП и живее в Мъглиж. По професия е икономист-финансист, завършила е Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий" -   специалността „Финанси на предприятията“. Има над 20 години професионален опит. „Тя е отговорна, енергична,  инициативна и  решителна, точно такъв кмет е необходим на своите съграждани. Вярвам че ще управлява компетентно и прозрачно и ще преобрази община Мъглиж.“, обяви Гьоков. По думите на Янева тя ще обедини хората и ще реши проблемите по най-добрия начин, тъй като живее тук 45 години, от деня на своето раждане до днес. Преди дни общинската организация на БСП-Мъглиж единодушно застана зад нейната кандидатура, която бе утвърдена и от Националния съвет на партията.

„Обичам Мъглиж, тук израснах, учих и продължавам да живея в моя град.  Желанието на мъглижани за промяна в общинското управление и развитие на условията за живот ме мотивираха да се кандидатирам за кмет. Вярвам, че заедно с жителите можем да превърнем общината в уютно, подредено,  чисто и безопасно място за живеене“, каза кандидатът за кмет с номер 9 в бюлетината. Тя посрещна поздравите на минувачите по центъра, които изразиха радостта си от това, че най-сетне се е регистрирала кореняк-мъглижанка за изборите за общински кмет.