Георги Кадиев: Гласувах за справедливост и равен старт

11.07.2021 г.

Водачът на листата на "БСП за България" в 27-и МИР Георги Кадиев гласува днес в 12:00 в секция в училище "Васил Левски" в Стара Загора. Той дойде, придружен от кандидат депутати от листата и млади доброволци в кампанията. 

След като гласува, Кадиев каза: "Гласувах за справедливост и равен старт, изчегъртване на модела бизнес и работа само за приближени фирми, носещи кюлчета на управляващи политици. Имаме ужасно много работа. Днес е началото, но това става само с ваше участие и вашия глас."

Членът на Изпълнителното бюро на БСП Георги Гьоков и кандидат за народен представител от листата на коалиция „БСП за България” от 27 МИР дойде да гласува, придружен от семейството си и млади социалисти. Той даде своя вот в 78-а секция в Първо основно училище „Георги Бакалов”. След като упражни правото си на глас, Гьоков заяви:

„Гласувах за това, което винаги е било моя кауза и в годините, когато не съм бил в политиката - Стара Загора от град с богато минало и история да се превърне в град с бъдеще - с високотехнологична индустрия, млади спокойни и щастливи хора и възрастни с достойни старини. А България да бъде стабилна страна без корупция и престъпност".