Близо 50 организации подкрепиха Станислав Стоенчев за председател на Младежкото обединение в БСП

Стоенчев продължи обиколката си в Стара Загора и областта

Продължава обиколката на един от кандидатите за председател на Младежкото обединение в БСП Станислав Стоенчев, който беше издигнат от близо 50 организации. Тази събота той се срещна със социалистите от град Стара Загора и областта.

На срещата присъства и членът на Изпълнителното бюро на БСП Борислав Гуцанов, а младите социалисти бяха поздравени и от министъра на труда и социалната политика Георги Гьоков.

Пред присъстващите Стоенчев пое ангажименти и представи своето виждане за развитие на младежката организация – да има промени в правилата за организация и работа на Младежкото обединение. Едно от предложенията на кандидата за младежки председател на левицата е Националните съвети да бъдат провеждани в различни области. По този начин младите ще се запознават и с органите на дадената област, но и самите те ще имат по-добри контакти помежду си.

Старозагорските младежи поискаха много по-голяма сплотеност на организацията и да няма капсулиране, затова Станислав Стоенчев пое ангажимент, че ще работи за обединение на младежката организация, тя да бъде по-силна и сплотена, съставена от съмишленици и приятели.

Към Борислав Гуцанов младите социалисти проявиха голям интерес относно  политиката на левицата. Повече от 2 часа социалистът отговаряше на въпроси за цялата политическа обстановка и конкретно за политиката на БСП в правителството.