Петър Курумбашев: Направете добро с бюлетина №15 и ще ви се върне

Българският народ е казал едно просто нещо „направи добро и ще ти се върне

Българският народ е казал едно просто нещо „направи добро и ще ти се върне. Аз ви предлагам да направим нещо добро в неделя  - нека да гласуваме с номер 15. Направете това добро и ще ви се върне. Обещавам ви. Това заяви по време на закриването на кампанията на Коалиция за България в Стара Загора кандидатът от листата на коалицията Петър Курумбашев.

Той благодари на Жените социалистки от Борино,  Петър Петров от Гълъбово. Бай Хасан Мехмедов от Горна Кула - Крумовградско, Зайра Ебишева от Сатовча Бранислав Диков и Нишан Джингозян от Лондон, Йосив Кобзон, и кметовете Владо Москов – Гоце Делчев, Иван Аспарухов – Мездра,  Венци Куткуденски – Медковец, Милчо Лалов – Брегово, Петър Дулев - Брегово,.Момчето татуирало стих на Вапцаров часа и датата. на смъртта на му, както и на много други хора помогнали ми по време на кампанията. На тях ще разчитам в тази кампания”, каза още той. Тази победа, която ще имаме в неделя, е на тези хора и на нас кандидатите ни остава само да им се поклоним и да благодарим за сърдечната подкрепа и за ръката, която ни подадоха в тази кампания”, каза още той.  

Бурни аплодисменти получиха и изпълненията на песните „Ако си дал”, „Повей повей” и виковете на хилядите присъстващи „БСП” и „Победа”.