Младите социалисти от Стара Загора: Ще продължаваме да настояваме от общината да обезопасят района около ЦДГ №3

След като няколко месеца нямаше кой да постави обезопасителна ограда около детската площадка, намираща се между ЦДГ  №3 и детска ясла №8 в близост (около 5 метра) до една от най – оживените автобусни спирки в града, младите социалисти от Стара Загора не изтърпяха

След като няколко месеца нямаше кой да постави обезопасителна ограда около детската площадка, намираща се между ЦДГ  №3 и детска ясла №8 в близост (около 5 метра) до една от най – оживените автобусни спирки в града, младите социалисти от Стара Загора не изтърпяха. На 20.05.2014г. внесоха искане за поставяне на ограждение с вх.№ 10–05-64.

В искането разясниха важността и, като на първо място е безопасността на малчуганите. “Самата каучукова настилка също ще бъде съсипана във времето”, добавиха те. Благодарение на настояването от страна на младите социалисти оградата вече е факт. Поставянето й започна на 13.06.2014г. “Заместник-кметът г-н Йордан Николов живее в блока до площадката. Същият се оправдаваше, че сменяли фирмата изпълнител на ограждението, но трябва да е наясно, че номерът няма да мине. Колко месеца се правеше тази смяна? А кметът къде е?”, поптат младежите.

Има и други сигнали от страна на младите червени старозагорци. Засега нямат отговор от общинарите, но ще продължават да се борят.