МО в БСП – Стара Загора помогна на ученичка да сбъдне своята мечта

16-годишната Полина от Дом „Българка” в Стара Загора  изненада днес своите дарители от Младежкото обединение на БСП в салон за красота

16-годишната Полина от Дом „Българка” в Стара Загора  изненада днес своите дарители от Младежкото обединение на БСП в салон за красота. Младите социалисти финансираха курс по фризьорство, който Полина завърши с отличен и днес се събраха, за да й връчат удостоверението за професионалното обучение. Тя на свой ред, освен   с благодарствени  думи, предпочете да  изненада 23-годишната Ивелина и 25 –годишния Димитър от МО в БСП с новите си  умения. Въпреки притеснението си момичето демонстрира красотата на новоизбраната си професия. Полина е ученичка в спортното училище, обича плуването и биологията и мечтае да стане моден дизайнер.

Взаимопомощ и финансиране на професионално обучение  са част от доброволческата ни кампания, която стартира през пролетта с идеята да подпомогнем онези, които имат мечти, но нямат средства да ги реализират, сподели председателят на МО в БСП в Стара Загора Диана Михалева. До края на месец юли предстои още една доброволческа акция на младите социалисти.