Социалистите в Стара Загора избират кандидат за кмет

 В 9:00 часа на 4-ти юли ще започне второто заседание на 47-та конференция на БСП-Стара Загора, което ще се проведе в зала 1 на хотел „Верея”

 
В 9:00 часа на 4-ти юли ще започне второто заседание на 47-та конференция на БСП-Стара Загора, което ще се проведе в зала 1 на хотел „Верея”. Предварителният дневен ред включва доклад на председателя Валентина Бонева за политиката на общинската организация на БСП-Стара Загора в местната власт през мандата 2011-2015г. и участието в Местни избори `2015. Предвидени са  отчет на групата общински съветници от коалиция "БСП,ПБС" и приемане на предизборна платформа на общинската организация на старозагорските социалисти за местния вот. Делегатите на конференцията ще издигнат кандидати за кмет на община Ст.Загора, общински съветници и кметове на населени места.
           
Отново в 9:00 часа на 4-ти юли ще започне четвъртото заседание на 20-та конференция на БСП-Чирпан. Делегатите на форума ще изслушат анализ за изпълнението на управленската програма на БСП-Чирпан за изтичащия мандат, който ще направи председателят на социалистите Стайко Генов. Те ще обсъдят и утвърдят кандидатите на левицата за участие в Местни избори` 2015 -  кмет на община, кметове на кметства и общински съветници.
 
Конференциите ще решат и коалиционната политика на БСП за участие в изборите  по места.