Социалистите в Гълъбово подкрепиха за четвърти мандат кметът Николай Тонев

Неговите инициативи и стратегии за местно самоуправление са в интерес на гражданите и за благополучието на общината.

Общинската организация на БСП в Гълъбово застана единодушно отново зад кандидатурата на настоящия кмет Николай Тонев. „Тонев е успешен кмет три мандата”, категорични са социалистите. По думите им неговите  инициативи и стратегии за местно самоуправление са в интерес на гражданите и за благополучието на общината.

„Да не се задоволяваме с постигнатото, а да се обединим за добруването на нашия район”, с тези думи кметът представи реализираните обекти и осъществените политики за последните 4 години в общинските сфери. Той ще се яви на изборите  с местна коалиция на 25 октомври.

Зам.-кметът Димитър Василев и председател на БСП-Гълъбово, двама от досегашните  общински съветници - Румен Янков и Цветелина Тенева, както  и социалистите Катя Танева и Пенка Гочева, ще са представителите на левицата в кандидатската листа за местен парламент, гласува конференцията. Делегатите приеха и отчета на Групата общински съветници за мандат 2011-2015 г., подкрепяла успешните кметски дела и работила ефективно с останалите групи за постиженията на гълъбовци.