Теодора Иванова: Нека по-можещите и по-почтените победят

Приятелите й в социалните мрежи я подкрепиха 

Лидерът на младите социалисти в Казанлък Теодора Иванова написа във Facebook, че приоритетите на приятелите й в социалната мрежа са и нейни. Много скоро Иванова, която е 17-та в листата на "БСП лява България", ще ги сподели на всички. "Време е! Младите социалисти могат!Залагаме на младостта и честността", написаха нейните приятели и й пожелаха успех. Ето и обръщението:
Скъпи приятели,
От днес официално сме в предизборна кампания. Знам, че за голяма част от вас това ще бъде един досаден месец, в който фейсбук ще бъде изпълнен с безброй публикации, едни ще се хвалят, други ще критикуват, ще бъдете облъчвани от безброй обещания за светло бъдеще.
За мен това ще бъде един от важните месеци в живота ми, защото в качеството ми на кандидат за общински съветник от листата на „БСП лява България “, ще участвам в надпреварата за спечелване на доверието на жителите на община Казанлък. Като млад човек и жител на тази община и аз имам своите приоритети. Много скоро ще ги споделя с вас, убедена съм, че ще застанете зад тях, защото те са и ваши, изведени са от срещите и разговорите ми с вас.
Искам да пожелая успех на всички приятели и достойни млади хора, които ще се впуснат в битката, наречена Местни избори 2015.
И нека този път по-големите професионалисти, по-можещите и по-почтените победят! Време е!