Проведе се oбщинcĸo oтчeтнo-избopнo cъбpaниe на Младежкото обединение на БСП в Стара Загора

Неделчо Маринов е избран за председател на Младежкото обединение на социалистите в община Стара Загора

Неделчо Маринов е избран за председател на Младежкото обединение на социалистите в община Стара Загора. Той е на 28 години, по образование ветеринарен лекар, работи като инспектор в областната дирекция на БАБХ, член е на БСП от 2008 година. 

На събранието бе отчетена дейността за 2014-2016 г. Досегашният председател Диана Михалева се оттегли от следващ мандат като лидер, но бе избрана за зам.-председател. Утвърдено бе и 7-членно ръководство. Обсъдени бяха мерки за активна дейност и нови инициативи. Грамоти за принос  в развитието и утвърждаването на младежката структура в общинската организация на БСП получиха общинските съветници Климент Пенчев и Даниела Лекина, и Диан Енчев. Младежкото обединение прие петима души –студенти от Тракийския университет.

За председател на Националния съвет на младите социалисти са номинирани: Елеонора Петрова, Ленко Петканин, Вероника Делибалтова, Стоянка Балова. Драгомир Стойнев и Корнелия Нинова са номинирани от МО на БСП-Стара Загора за председател на НС на БСП. Драгомир Стойнев, Георги Гьоков, Васил Самарски, Неделчо Маринов и Диана Михалева са номинирани за членове на Националния съвет на социалистите. Събранието избpa трима дeлeгaти зa нaциoнaлнaтa ĸoнфepeнция нa oбeдинeниeтo.