Кадиев в Павел баня: Купувачите на гласове са дребни риби. Истинските тартори са депутати, кметове, общински съветници

Младите хора ги интересува да имат сигурно работно място и достойно заплащане, а не да се превръщаме в работещи бедни

„В регистъра ни на купувачи на гласове има над 140 имена от цялата област - от Павел баня до Опан и Гурково. Ще предам регистъра на МВР за последващ контрол и респектиране.  Не,  че те не ги знаят, но и ние ги знаем. И ще следим пак ли полицаите ще гледат на другата страна. Знам, че купувачите са дребни риби. Истинските тартори са депутати, кметове, общински съветници. И техният ред ще дойде. Затова искаме Вашия глас на тези избори“, каза водачът на листата на „БСП за България“ за Стара Загора  Георги Кадиев пред избиратели в Павел баня. Той обяви, че задачата на „“БСП за България“ е да покаже  характер, за да победи на 11 юли и да участва в управлението открито и прозрачно, без договорки „под масата“ на каквито сме свидетели между ГЕРБ и ДПС.

„Обединението  ни и приоритетите в обща голяма коалиция целят тя да влезе в следващото правителство  и да премахнем порочния модел“, подчерта кандидатът за народен представител Пламен Караджов от Казанлък, с преференция 103. „Виждаме всеки ден безграничната наглост на управлението на Борисов, служебното правителство вади фрапантни корупционни схеми - парите, ако не потъваха в нечии нощни шкафчета, досега щяхме да  сме стигнали  европейския стандарт на качество на пътища и живот. Младите хора ги интересува  да имат сигурно работно място и достойно заплащане, а не да се превръщаме в работещи бедни. Готови сме с програма за управление. И за младите хора и за възрастните, ние сме единствената политическа сила, която пое ясен ангажимент“, подчерта Караджов.  Той добави, че ГЕРБ няма да управляват, това е ясно на почти всички, с изключение на онези които са превърнали общините си във феодални крепости.

„Коалиционната политика включва  приоритети във всички сектори. Амбициозна е програмата ни и тя  няма алтернатива. Актуалността и поставянето на проблеми са нещата, които ме накараха да участвам в тези избори като кандидат“, каза  коалиционният партньор на БСП Иван Михайлов от ПП АБВ с преференция 109. Той сподели удовлетвореността от  АБВ-членовете за обединението на 16-те политически сили и граждански сдружения в „БСП за България“ и в следващите дни се очаква да  се присъединят  още четири формации.  „Целта ни е обща да постигнем повече на тези избори“, заключи той.

„Ние сме готови с конкретен и ясен план, с програма, за да имате сигурност и спокойствие. Да имате сигурност в промяната с грижа за всеки един от вас.“, каза кандидатът Динко Господинов с преференция 114.

„За да постигнем целите си на нас ни трябват хора, които не ги е страх, страх ли го е някой, уредил ли се е по някакъв начин с кмета на една община, влязъл ли е в някаква схема и комбина, то той имитира опозиция – не е за нас. Тогава да отива и да търси друга   политическа сила. Ние не играем театър, ние искаме да  сменим модела. Точка“, така коментира Кадиев въпросите за съглашателство, на което хората през последните години са свидетели. Той, заедно с останалите кандидати, отговори на всички въпроси, поставени от павелбанци, дошли на срещата.