Георги Гьоков: Гласувам за разумните и социални решения

14.11.2021 г.

Водачът на листата на коалиция „БСП  за България” в 27-ми МИР Георги  Гьоков пристигна със семейството в СОУ "Максим  Горки” в Стара Загора, където в 78 секция упражни правото си на глас.

 

„С цялото си семейство идвам да гласуваме за България. Гласуваме за тези, които могат да изведат страната от кризата, за тези, които предлагат разумните и социални решения, за тези, на които не е безразлична съдбата на България и ще дадат всичко от себе си българинът да живее по-добре”, заяви Гьоков пред медиите. Той допълни, че „гласувах и за тези,  които могат да летят високо в небето, водейки след себе си България”.

В отговор на въпрос за бъдещо правителство, кандидатът за народен представител отговори: „Политиците са длъжни на всяка цена да съставят правителство, за да може да има стабилна България и стабилно управление, за да се случват добри неща  за страната ни. Мисля, че  разумът ще надделее и този път ще има правителство”.

В Казанлък в секция 012 своя вот даде Момчил Ненов, втори в листата на „БСП за България”.

Той е убеден, че бъдещето принадлежи на тези, които сами искат да променят живота си и затова избира разумните решения за България.