Отиде си Генчо Милев Кръстинов

Днес близки, приятели и другари се разделиха с един достоен казанлъчанин - Генчо Кръстинов.

Българската социалистическа партия в Казанлък загуби един от верните си и предани членове, които горяха, пазеха и предаваха на бъдещите поколения светлия социалистически идеал. Генчо Кръстинов бе прегърнал социалистическите идеи от ранните си години и през целия си съзнателен живот с гордо вдигната глава работеше за тяхното претворяване. Със своята неподкупна принципност и честност, с високата си партийна дисциплина и морал Кръстинов всеотдайно работеше за съхраняването и развитието на казанлъшката партийна организация.

Той бе верен приятел и истински лидер. Той  не спираше да учи на  толерантост, търпимост и диалогичност.

Днес ние загубихме силна личност, високо ерудиран професионалист, добър, прекрасен  и достоен човек, който винаги е отстоявал принципите си за честност, почтеност и справедливост. Хората, които го познаваха, ще го помнят винаги с неговата всеотдайност, изключителна принципност и последователност.

Днес Казанлък се раздели с един човек истински отдаден на семейството си, човек отдаден на каузата за по-добър и по-справедлив живот.   

Днес Българската социалистическа партия се раздели с един от стожерите на социалистическия идеал.

ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ!

Съболезнователен адрес до семейството бе изпратен от председателя на НС на БСП - Михаил Миков и председателя на БСП-Казанлък Николай Терзиев.