БСП възстанови структурата си в Братя Даскалови

Васил Самарски: Само обединени можем да тръгнем напред и да печелим избори

БСП възстанови структурата си в Братя Даскалови. Председател на основната организация  е 42-годишната Марияна Николова. Възстановяването започна  преди месец, когато социалистите избраха ново ръководство на БСП в общината. „Само обединени можем да тръгнем напред и да печелим избори, да бъдем силни, да съхраним единството и  да дадем пример на младите”, подчерта председателят на Областния съвет на БСП-Стара Загора  Васил Самарски, който бе гост на събранието. По думите му активността на социалистите и готовността им за развитие и конструктивна политика в партията ще възродят напълно организацията  в  община Братя Даскалови. Една от основните задачи, която социалистите си поставиха е БСП за 125-та си годишнина да привлече повече млади хора и да разшири влиянието си.

„Проведох  разговори с почти всички  настоящи и бивши партийни членове и привърженици на лявата идея  в общината, радвам се, че заедно извеждаме структурата  от  8-годишния застой. Създадохме нови организации в Долно ново село, Горно ново село, Славянин и Медово”, каза новият председател на Общинския съвет  на социалистите Веселин Калчев на събрание в село Братя Даскалови. 35-те социалисти приветстваха структурирането на организацията в общинския център  и предложиха идеи за кампании и събития, които да реализират до края на годината.

Във форума участваха зам.-председателите на Общинския съвет Иван Иванов и Никола Будаков и председателят на общинската контролна комисия д-р Петър Петров. 85  са възстановените и нови членове, влели се в редиците на БСП само за последния месец. С тях членовете на общинската организация наброяват вече 470.