Драгомир Стойнев: Хората очакват БСП за спре хаоса в държавата

19.07.2017

„От Медово ме изпратиха с мед, но темите на срещите ми там и в Братя Даскалови не бяха "по мед", това написа във Фейсбук зам.-председателят на ПГ „БСП за България” Драгомир Стойнев. „Ние сме в БСП, заради вас, заради инициативността ви и вярата, която имаме във вашите действия и  подкрепа”, изразиха възхищението си  медовци  на Стойнев. В срещите участваха председателят на общинския съвет на БСП-Братя Даскалови  Веселин Калчев и общинският съветник Таньо Стоянов.

Въпросите, поставени в приемната на депутата бяха корупцията, която прави малцина богати, а народът тъне в мизерия, обезлюдяването, липсата на здравеопазване и аптеки в малките населени места, ниските пенсии, опасността от отпадането на клас за прослуженото време, което ще доведе до намаляване на доходите на хората. „Позицията на БСП е против отпадането на класа за прослужено време. Ние ще продължим да настояваме и за  стимулиране заплатите на  младите специалисти”, каза Стойнев. Той поздрави кметът на Медово Станка Стоянова за дейността й и жителите за дружните усилия, вложени в общите цели, въпреки финансовите затруднения. Хората в община Братя Даскалови са на мнение, че към тях има несправедливо отношение относно транспортното  осигуряване. Като изключени от държавата и общината се чувстват жителите на селата Найденово, Кольо Мариново, Славянин, Горно и Долно ново село заради липсата на транспорт. Те се молят за елементарна грижа, за да имат автобусен превоз  поне два - три дни в седмицата, някой да окоси тревите в центъра на населените места, да укрепи дигите,  да асфалтира пътната мрежа.

„Хората виждат пълния хаос в държавата и искат от нас да го спрем, искат промяна, нищо, че няма и половин година от изборите. Това, че сме опозиция, не ни извинява и ако не действаме, ще усетим и жилото им.”- каза още  Стойнев