Народният представител Георги Гьоков бе гост на първия празник на старозагорското село Колена

Хората благодариха на своя кмет за спазените обещания

Народният представител от „БСП за България” Георги Гьоков бе официален гост на първия празник на старозагорското село Колена. „Поздравявам ви за това, че пазите корените си, съхранявате традициите за поколенията и ви подкрепям в усилията да възраждате селото”, приветства организаторите Гьоков.

Идеята Колена да има свой празник е на кмета Янко Янков и инициативна група. За покровител на селото е избран св.Архангел Михаил. С празнична литургия в едноименния храм започна тържеството. Хората благодариха на своя кмет за спазените обещания, сред които са подмяната на тръбопровода, който сложи край на режима на водата, почистване и поддържане на парка, създаване на Клуб на пенсионера и редица акции,  с които се подобрява животът на хората. Кметът на свой ред поздрави жителите и гостите, пожела им здраве, благодари им за общите усилия, с които променят селото и им пожела заедно да реализират повече проекти. Празникът продължи с музикална програма на Ансамбъл „Загоре” и изпълнения на читалищни състави от старозагорско.

Да поздравят празнуващите коленци дойдоха много гости, сред тях бяха и общинските съветници от „БСП лява България-за Стара Загора” Климент Пенчев и Бойчо Биволарски.