Георги Гьоков поднесе новогодишни подаръци за децата и младежите от „Малък групов дом” в Стара Загора

29.12.2018

Народният представител от ПГ на „БСП за България“ Георги Гьоков и социалистите от ОПО „Център“, с председател Галина Господинова, за пета поредна година занесоха подаръци на децата от ЦНСТ „Малък групов дом” в Стара Загора между Коледа и Нова година. Всички 40 деца в 5-те жилища от семеен тип на Центъра за настаняване получиха подаръци и лакомства. Гьоков и социалистите от неговата партийна организация поднасят на малчуганите празнични изненади не само за Коледа и Нова година, но и за Великден и деня на детето.

„Радостни сме, че празнуваме заедно с малките ни приятели. За мен и моята организация това е чакан празник, убеден съм, че и за децата е така“, сподели Гьоков.  Той добави, че това е хубав ден, свързан с много радостни емоции, с приятели и подаръци. „За мен и моето семейство, за моите приятели от организацията, коледните и новогодишните празници са празници на надеждата и вярата в доброто бъдеще. Затова с убеждението, че всяко дете заслужава подарък и да бъде щастливо, подехме преди пет години тези инициативи, с които изразяваме нашата съпричастност и солидарност към една от най-ощетените групи в обществото ни. Това ни носи удовлетворение, особено след разговорите с децата и когато виждаме радостта, грейнала по лицата им“, каза още той.

Социалистите от основната партийна организация „Център” поздравиха персонала за усилията, грижите и възпитанието на децата. Домуващите от малкия групов дом благодариха и поздравиха своите приятели с песни и танци.