Социалисти от Стара Загора с подарък за децата в Дома за медико-социални грижи

Млади хора от старозагорската организация на БСП  направиха подарък на децата от Дома за медико-социални грижи (ДМСГД в Стара Загора) за Международния ден на детето

Млади хора от старозагорската организация на БСП  направиха подарък на децата от Дома за медико-социални грижи (ДМСГД в Стара Загора) за Международния ден на детето. Те поднесоха на малчуганите комплекти за новородени, дрехи, памперси и кърпи на обща стойност 1000 лева.

Средствата са събрани чрез дарения от членове на БСП в Града на липите. „Благотворителността е въпрос на вътрешна отговорност и разбиране, че няма нищо по-стойностно и ценно от това да помагат на онези, които наистина имат нужда“, казаха социалистите.

„Нашият скромен акт изразява загрижеността ни и социалната солидарност към нелекия и сложен живот на децата”, допълниха младите социалисти Ива и Даниела, които поднесоха дарението. Те споделиха съпричастността на дарителите пред ръководството на социалното заведение и заявиха, че инициативата е част от разбирането на социалистите за развитието на общността.